Referencia

hdhonti-elvalaszto

hdhonti-elvalaszto

Rólunk mondták

hdhonti-elvalaszto

a38„Mi, az A38 Hajó csapata mindig odafigyelünk a nyomdai munkánk megjelenésére és minőségére. A programjaink és rendezvényeink szervezésénél nagyon fontosnak tartjuk a rövid határidőt és a házhoz szállítást is. Ehhez a HD-Honti 100%-ban hozzájárul és ötleteikkel is segítik munkáinkat. Ezúton köszönjük nekik és ajánljuk őket Önöknek mi is.”

az A38 Hajó csapata

hdhonti-elvalaszto

hdhonti-hidegnyalat-paleo-fagyi-edesseg-logo„Nagyon meg vagyok elégedve a HD-Honti Nyomda szolgáltatásaival! Végre egy olyan cég Magyarországon, akik igazán odafigyelnek az ügyfelekre, valóban törődnek velük, és azt szolgáltatják, amit megígérnek.
Gyorsak, figyelmesek, precízek! Öröm az együttműködés!
Köszönöm!”

Kiss Enikő
hidegnyalat.hu

hdhonti-elvalaszto

 

hdhonti-elvalaszto

netpincer„Több éve dolgozunk a HD-Honti csapatával, akik amellett, hogy folyamatosan magas színvonalon teljesítik megrendeléseinket, kreativitásukkal, rugalmasságukkal a mindennapok megbízható partnerévé, a csapatunk részévé váltak.”

Gothár Gergő
Netpincér

hdhonti-elvalaszto

 logo-comline-hd-honti-1“Mi kész grafikai anyagot küldtünk a HD-Hontinak, amin még egy apró módosítás volt szükséges. Munkatársuk ezt el is végezte, de szólt, hogy az egyik kép mérete nem megfelelő. A hölgy megtehette volna, hogy azt megcsinálja és kinyomja, de jelezte a problémát és kijavította. A figyelmességük és a szakértelmük által most egy teljesen profi anyagot tarthatunk a kezünkben, több ezer selejt példány helyett. Köszönjük!”

Kátai Hajnalka
vezető konzultáns, önbizalom specialista

hdhonti-elvalaszto

További partnereink

hdhonti-elvalaszto

hd-honti-partnerek-127