hdhonti-elvalaszto

Hogyan legyen megjegyezhető és megkülönböztethető
a te vállalkozásod is?

hdhonti-elvalaszto

Talán csak egy névjegykártyát szeretnél először, vagy egy molinót a kerítésre, netán szórólappal megszórni a vállalkozás vonzáskörzetét, de már ezeknél az egyszerűbb reklámozási formáknál is fontos, hogy egységes és lenyűgöző képet mutass magadról. Akár egy névjegyről képes a leendő vevőd megítélni téged és elraktározni rólad egy képet a fejében.

A baj az, ha ez a kép nem túl pozitív. Ha például egy fogorvos rajzlapra nyomtatja otthon a szórólapját fekete fehérben egy olyan tintapatronnal ami már a végét járja, és a gyermeke kicsit meggyűrögeti mielőtt beteszi a postaládádba, akkor te milyen szolgáltatásra számítanál tőle? Nyugodtan ülnél be egy igénytelen imázsú fogorvos székébe?

A bevésődött képet sokkal nehezebb lecserélni, mint elsőre a megfelelőt elhelyezni. Hiába akarná már utólag szép rendelővel lenyűgözni pácienseit, mert senki el sem jönne!

Arculati tanácsadásunkon kihozzuk a legtöbbet a cégedből és segítünk, hogy bárhol is reklámozol, az hatékony és felejthetetlen legyen. Sokan attól tartanak, hogy egy konzultáció sok pénzbe kerül, ezért kitaláltunk egy konstrukciót, amelyben kockázatmentesen kipróbálhatod, hogy mit tud neked nyújtani tanácsadásunk. Mivel nem vesz sok időt igénybe – hiszen minden vállalkozó elfoglalt – a lényegre törekszünk és a legszükségesebb dolgok eszenciáját kapod meg tőlünk.

Egy ilyen tanácsadást 14.900 forintért szoktunk adni, de tudjuk, hogy a kis- és középvállalkozások sikere vagy sikertelensége nagyban múlik egy megfelelő arculaton. Ezért úgy döntöttünk, hogy elérhetőbbé tesszük egy időre, hogy ne csak multik és nagyvállalatok kiváltsága legyen a felejthetetlen megjelenés.

A HD Arculati Tanácsadás díja ezért 2019. május 15-ig jelentkezőknek 14.900 forint helyett csak 2900 Ft.

A tanácsadás semmilyen kötelezettséggel nem jár, nem muszáj tőlünk a továbbiakban semmit sem megrendelned. Vidd értékes tanácsaink és keress kérlek több pénzt vele, csak ajánld barátaidnak is, ha elégedett vagy vele.

De ha bármit rendelsz tőlünk, akár csak egy csomag névjegyet, akkor beszámítjuk egyből a tanácsadás összegét, így teljesen ingyen kaptál tanácsot cserébe. Kérj időpontot itt és ne szórd tovább a pénzed amatőr megjelenésre:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.